EN | NL
Informatie


Vraag en antwoord

Hoe kunnen wij de rozen bestellen?

a) Via de website.
b) D.m.v. het bestelformulier per post en/of fax.
c) Telefonisch op werkdagen tijdens kantooruren.Wanneer kunnen wij de rozen bestellen?

Het gehele jaar.Wanneer worden de rozen afgeleverd?

Rozen uit de volle grond, dus zonder pot, afhankelijk van het weer vanaf november tot eind april.Wat is de beste tijd om te planten?

Voor rozenstruiken met kale wortel; vanaf oktober tot eind april, behoudens de vorst periode.Wanneer krijg ik korting?

Bij afname van grotere aantallen rozen van dezelfde soort geldt een lagere stuksprijs.
 5 t/m 10 stuks van een soort   5% korting
11 t/m 20 stuks van een soort 10% korting
21 t/m 30 stuks van een soort 20% korting
30+  prijs op aanvraag.Wanneer zijn de rozentuinen te bezoeken?

De tuinen zijn het gehele jaar geopend van zonsopgang tot zonsondergang. De tuinen zijn zeker een bezoekje waard vanaf half mei tot half september. Is er ook een winkel en/of koffiehuis?

Wij hebben 3 assortimenstuinen, er staat een schuilhuisje voor de regen maar wij hebben geen winkel en/of koffiehuis. Er zijn wel gelegenheden om koffie te drinken in de buurt.Zijn er ook rozen in pot te koop?

Van half mei tot eind september zijn er rozen in pot verkrijgbaar. Deze zijn te koop en mee te nemen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 08.00 uur tot 16.00 uur. Vollegrondsrozen zijn dan weer leverbaar vanaf oktober tot eind april. Afhalen op afspraak.Wat zijn wilde scheuten?

Alle takken die van onder het oculatie punt uit de wortelstok groeien.Zijn takken met zeventallig blad of meer 'wilde' scheuten?

Dit hoeft niet, zowel tamme- als wilde scheuten, afhankelijk van het soort, kunnen best meer dan vijfbladig zijn. Bijvoorbeeld klimrozen en botanische hybride rozen zijn vaak meer dan vijftallig.J.D. Maarse en Zonen B.V. | Oosteinderweg 489 | 1432 BJ Aalsmeer | 0297-324683 | info @ maarse • nl