EN | NL
Informatie


Snoeicursus


Verstreken items

Workshop Rozen, leer in de praktijk Rozen snoeien.


Workshop: Mooie rozen ook in uw tuin

Op zaterdag 19 maart 2016 is de jaarlijke snoeidag/ workshop weer gehouden. 

.

Heeft u deze gemist geen probleem op Zaterdag 18 maart 2017 wordt de snoeidag/workshop weer gehouden. Voor een impressie kunt u kijken op onze website bij informatie/video of onze facebookpagina onder albums 

.

U kunt zich nu al aanmelden d.m.v onderstaande button. 

Deelname in de ochtend of de middag mogelijk.
Er is een beperkt aantal plaatsen en  vol = vol
Aanmelden is noodzakelijk via onderstaande link

*

Ik wil me graag opgeven voor deze snoeicursus

*

Deelname per deel € 15- inclusief koffie/thee en Roos  t.w.v. € 12,- *.
(Let op neem zelf handschoenen en een goede snoeischaar mee)**

Ochtendprogramma (van 9.30 uur tot 12.00 uur).  middagprogramma (van 13.30 uur tot  16.00 uur)

Na een kopje koffie beginnen we eerst met de (PowerPoint) presentatie over verzorging, bemesting en het snoeien van rozen. Tijdens deze presentatie is er veel interactie met het publiek en kunt u vragenstellen. Duur van de presentatie ruim één uur maar bij veel vragen langer. Aan de hand van heel veel voorbeelden wordt het een en ander u duidelijk. Na de presentatie gaan we naar buiten voor de praktijk. We steken de handen uit de mouwen en gaan zelf snoeien. De nadruk ligt op het snoeien van struikrozen. Uiteraard worden de klimrozen niet vergeten. Voor de praktijk krijgt u samen met een paar medecursisten een gedeelte van een rozenperk toegewezen dat u mag snoeien. Het resultaat wordt na afloop besproken. U kunt hier net zo lang snoeien tot u het helemaal in de vingers heeft, we hebben genoeg rozenstruiken voor u in de showtuin staan die gesnoeid moeten worden.

*
Na afloop staat er een roos  ter waarde van € 12,- en een tas met veel informatie en een klein zakje Culterra koemest voor u klaar.


**
Er zijn nieuwe Felco snoeischaren te koop tijdens de dag, en kunnen we uw oude snoeischaar voor een klein bedrag slijpen en schoonmaken.

J.D. Maarse en Zonen B.V. | Oosteinderweg 489 | 1432 BJ Aalsmeer | 0297-324683 | info @ maarse • nl