EN | NL
Informatie


Markten


Verstreken items

Markt onder de Linden Noordwijk -Binnen

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni is Belle Epoque rozenkwekerij weer op één van de mooiste groenmarkten van Nederland “Markt Onder de Linden” in Noordwijk Binnen aanwezig.

Naast allerhande brocante, lekkernijen, en diversen planten vindt u ons met een grootse uitstalling van rozen in pot.

Wij nemen struikrozen, klimrozen en stamrozen in diverse lengtes mee. Alles in knop of bloei

Met onze rozen kleden wij een groot gedeelte van het geboortehuis van Henriette Roland Holst aan op het lindenplein, u kunt ons niet missen.


Dit is de markt voor dé rozen in pot. De rozen komen voor de eerste keer in bloei en zijn op hun mooist. Wij nemen een ruime collectie uit Aalsmeer mee naar Noordwijk, maar kunnen niet alles meenemen. 

Het weekeinde na de markt is kwekerij Belle Epoque het hele weekeinde geopend tijdens het Aalsmeer Flower Festival. 3e Aalsmeers Flower Festival

OP 18 en 19 juni is het 3e Aalsmeers Flower Festival met tal van bloemenactiviteiten en demonstratie in en rondom Aalsmeer. Belle Epoque rozenkwekerij is een van de hoofdlocaties waar van alles te doen is. 

De kwekerij is ook gewoon open voor verkoop aan particuliren op zaterdag en zondag 18-19 juni. van 10 tot 16.00 uur.


Kijk voor meer info op facebook Aalsmeers Flower festival of website www.aalsmeerflowerfestival.nl
Groenmarkt rosarium Stadspark Winschoten

Op zaterdag 2 juli is Belle Epoque rozenkwekerij aanwezig op de groenmarkt in Winschoten.

De markt wordt gehouden op een voor Belle Epoque ultieme locatie, namelijk midden in het mooie rosarium in het stadspark. Omringt door duizenden bloeiende rozen kunt u langs de in het rosarium opgestelde kraampjes wandelen.


U vindt Belle Epoque rozenkwekerij op het plein voor het Paviljoen Wij nemen struikrozen, klimrozen en stamrozen in diverse lengtes mee. Alles in knop of bloei. 


verkoop van rozen in pot

In Mei start de verkoop van rozen in pot en dit gaat door tot eind september.

Speciaal voor de verkoop van rozen in het voorjaar en zomer hebben wij weer 25.000 rozen ( struik-, heester, klim-, grootbloemige-, trosrozen) opgepot op ons containerveld. Ook staan er weer meer dan 1000 stamrozen op u te wachten.


J.D. Maarse en Zonen B.V. | Oosteinderweg 489 | 1432 BJ Aalsmeer | 0297-324683 | info @ maarse • nl